• Eerlijke inschatting
 • Enkel ervaren verkeersstrafrechtadvocaten
 • Snelle werkwijze
 • Voordeligste tarief

Informatiebrochure na rijden onder invloed van alcohol

Tegenwoordig zijn alcoholzaken lang niet zo simpel meer als men vaak denkt. Voor de samenloop met de CBR-procedure en recidiveregeling alcohol, is het steeds belangrijk dat u op ieder moment van de zaak de juiste strategie volgt om uw rijbewijs terug te krijgen of te behouden. Tegenwoordig kan het rijbewijs via drie wegen voor langere tijd worden afgepakt;

 • een ontzegging van de rijbevoegdheid in het kader van de strafzaak
 • een ongeldigverklaring van het rijbewijs in de CBR-procedure
 • een ongeldigverklaring van het rijbewijs door de recidiveregeling alcohol

Wij hebben een uitgebreide informatiebrochure ontwikkeld die cliënten een volledig beeld geeft van wat ze kunnen verwachten als ze gepakt zijn wegens rijden onder invloed van alcohol. De brochure is zowel bedoeld voor cliënten die zelf de verdediging willen voeren om het rijbewijs terug te krijgen, als voor cliënten niet zich laten bijstaan door een advocaat.

De brochure is op een begrijpelijke manier geschreven met zo weinig mogelijk juridisch taalgebruik.

Informatiebrochure echt nuttig

Met name voor de volgende fases in de procedure is de informatiebrochure echt van belang om de juiste keuzes te maken en een goede verdediging neer te zetten;

 1. Op het politiebureau, net na aanhouding
 2. Wanneer uw rijbewijs is ingevorderd
 3. Ter voorbereiding van de OM-zitting of zitting bij de politierechter
 4. Wanneer u ook een maatregel van het CBR opgelegd hebt gekregen
 5. Wanneer u voor de tweede keer in 5 jaar tijd bent aangehouden

Informatiebrochure bestellen

U bestelt de informatiebrochure online via de onderstaande link. De brochure wordt direct per e-mail naar u toegestuurd. U hebt de brochure binnen enkele minuten in uw bezit. Met name als u nog op het politiebureau zit, is het belangrijk dat u direct de informatie en tips krijgt, die u nodig hebt!

Informatiebrochure 'na rijden onder invloed van alcohol' bestellen

Aanmelden nieuwe zaak

Wilt u liever direct bijstand van een gespecialiseerde advocaat die u zonder al te veel kleerscheuren door de verschillende procedures weet te loodsen? Meld dan uw zaak aan via het aanmeldingsformulier op deze website. Wij verwijzen u direct door naar een advocaat die de zaak oppakt. De advocaten zijn deskundig, werken snel en zijn ook nog eens voordelig in hun uurtarief. Binnen 24 tot 48 uur kan er vaak al een klaagschrift worden ingediend bij de rechtbank om uw rijbewijs terug te krijgen en dit voor een honorarium van slechts € 135,00 excl. BTW per uur!

> Aanmelden nieuwe zaak

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden