• Eerlijke inschatting
  • Enkel ervaren verkeersstrafrechtadvocaten
  • Snelle werkwijze
  • Voordeligste tarief

Direct een verkeersstrafrechtadvocaat nodig?

Heeft u direct een advocaat nodig omdat uw rijbewijs is ingevorderd? Of heeft u een dagvaarding ontvangen om bij de rechtbank te verschijnen, en wilt u hierbij graag door een advocaat worden bijgestaan? Bij StrafrechtadvocatenNetwerk.nl bent u hiervoor op de juiste plaats. Wij brengen u in contact met echte strafrechtspecialisten.

Gespecialiseerde advocaten

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl is een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten. Wanneer u uw strafzaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een in het strafrecht gespecialiseerde advocaat die meteen kan bijstaan. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan ruime ervaring met de bijstand van clienten verkeersstrafzaken. Wij werken alleen samen met echte specialisten!

Let op: er zijn ook verschillende concurrerende juristenkantoren die tegen lage tarieven aanbieden om een klaagschrift op te stellen, maar soms is goedkoop toch echt duurkoop, zoals we zien in een uitspraak van de rechtbank Overijssel, 9 november 2022, ECLI:NL:RBOVE:2022:4034 waarin het juristenkantoor Lexlawyers, welke naam al misleidend is omdat er kennelijk geen advocaten werkzaam zijn, een behoorlijke veeg uit de pan kreeg van de rechter:

“Mr. D.H.J. van Huykelom van de Pas van Baarsdorp van Lex Lawyers is niet verschenen en zou ook niets hebben kunnen bijdragen aan de inhoudelijke behandeling nu mr. D.H.J. van Huykelom van de Pas van Baarsdorp helemaal geen advocaat is en dus ook niet mag optreden bij de behandeling ter zitting.”

en

“De voorzitter merkt op dat de gegrondverklaring van het klaagschrift niet de verdienste is van mr. D.H.J. van Huykelom van de Pas van Baarsdorp.
Het feit dat klager ter zitting zijn persoonlijke belang bij teruggave van het rijbewijs heeft toegelicht en verantwoordelijkheid heeft genomen voor zijn laakbare gedrag en bovendien beloofd heeft dat dit gedrag niet voor herhaling vatbaar is, is voor de officier van justitie en de rechter reden geweest om in dit geval de persoonlijke belangen van klager te laten prevaleren boven het belang van de verkeersveiligheid en de teruggave van het rijbewijs aan klager te gelasten.
Het klaagschrift waarvoor klager meer dan € 500,= in rekening is gebracht door voornoemde mr. D.H.J. van Huykelom van de Pas van Baarsdorp van Lex Lawyers was niet meer dan de aanleiding om klager uit te nodigen voor de behandeling van zijn verzoek om teruggave van het rijbewijs maar heeft overigens geen enkele rol gespeeld bij de beslissing tot teruggave van het rijbewijs.”

Nu hebben wij het klaagschrift zelf niet gezien, waardoor we ons geen inhoudelijk oordeel over het klaagschrift zelf kunnen vormen, maar het feit dat een rechter uitdrukkelijk in zijn uitspraak benoemd dat de gegrondverklaring niet ten verdienste was van de jurist die het klaagschrift heeft opgesteld, wil wel wat zeggen. 

Laagste tarieven

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Onze advocaten werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, beter bekend als een pro deo advocaat. Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van uw inkomen en vermogen twee jaar terug. Dat is de basis waarop een aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand wordt beoordeeld. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u hoogstens een geringe eigen bijdrage, die u in bepaalde gevallen ook nog eens terug kunt krijgen via de bijzondere bijstand bij een Wwb-uitkering.

Komt u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking, dan hanteren de bij ons netwerk aangesloten advocaten een tarief van slechts € 150,00 excl. BTW per uur. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website.

> Meer informatie kosten van rechtsbijstand

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Heeft u met spoed een advocaat nodig? Bel ons dan via 085-4865262 (dagelijks tussen 8.00u  en 22.00u bereikbaar, ook zaterdag en zondag en op feestdagen).

AANMELDFORMULIER NIEUWE ZAAK

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden