• Eerlijke inschatting
  • Enkel ervaren verkeersstrafrechtadvocaten
  • Snelle werkwijze
  • Voordeligste tarief

Rijbewijs snel terug via Advocaat-verkeersstrafrecht.nl

Onze advocaten kunnen u helpen om uw rijbewijs snel terug te krijgen. Als u ons inschakelt, bent u altijd verzekerd van deskundige rechtsbijstand. De voordelen voor u op een rijtje:

Gespecialiseerde verkeersstrafrechtadvocaten

Strafrechtadvocaten zijn er genoeg in Nederland, maar echte verkeersstrafrechtspecialisten niet, terwijl dit toch echt een specialisme is. Met name voor wat zaken waarbij het rijbewijs is ingevorderd wegens rijden onder invloed, maar ook bij te hard rijden, is de combinatie met de CBR-procedure en de recidiveregeling zodanig complex geworden, dat dit onmogelijk door een ‘gewone’ strafrechtadvocaat tot een goed einde kan worden gebracht. Door de complexiteit van de regelgeving en de samenloop van de verschillende procedures overziet de gemiddelde strafrechtadvocaat de gevolgen van een bepaald verweer niet.

bijv. Bij een alcoholgehalte van > 785 ug/l. is het zeer onverstandig om een klaagschrift in te dienen om het rijbewijs terug te krijgen via de rechter, omdat het CBR het rijbewijs later toch zal afpakken. Beter is het dan om even te wachten en eerst het rijbewijs via het CBR terug te krijgen. De gemiddelde strafrechtadvocaat weet dat niet en zal toch een klaagschrift voor u indienen.

Ook gespecialiseerd in CBR-procedure

Alle bij het netwerk aangesloten advocaten zijn ook gespecialiseerde in de CBR-procedure en kunnen u daarom ook breder adviseren en bijstaan dan alleen in de strafzaak. Met name door de samenloop van de strafzaak met de CBR-procedure, met name in alcoholzaken, is een gespecialiseerde CBR-advocaat echt een must!

Eerlijk advies

U krijgt vooraf altijd een eerlijk advies over de haalbaarheid van de zaak. Op basis van onze ervaring kunnen wij vaak wel vooraf aangeven hoe groot de kans is dat u het rijbewijs eerder via een klaagschriftprocedure terug zult krijgen. Soms adviseren wij om even te wachten totdat we het volledige dossier hebben, maar over het algemeen kunnen we op basis van uw mededelingen al een redelijke inschatting van de zaak en de kansen maken.

Wilt u zelf direct lezen wat u te wachten staat? Bestel de informatiebrochure ‘rijden onder invloed van alcohol’ en ontvang direct in uw mailbox de zeer uitgebreide brochure vol met informatie, tips en adviezen over wat u wel en niet kunt doen nadat u bent gepakt wegens rijden onder invloed van alcohol.

Informatiebrochure ‘rijden onder invloed van alcohol’ bestellen > 

Voordeligste tarief

Wanneer u zich via de website aanmeldt, profiteert u van het extra voordelige honorarium van € 150,00 excl. BTW en 6% kantoorkosten per uur. Daarmee zijn wij het voordeligste advocatennetwerk voor het terugvragen van uw rijbewijs!

Uitgebreid klaagschrift

In ons doel om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen, laten wij niets aan het toeval over. Wij maken gebruik van een unieke strategie. Waar andere advocatenkantoren volstaan met een standaard klaagschrift van nauwelijks een pagina (1 A-4), nemen de bij ons netwerk aangesloten advocaten echt de tijd voor uw zaak. De klaagschriften worden altijd volledig op uw persoonlijke situatie afgestemd. Iedere situatie is uniek en iedere situatie vraagt weer om andere argumenten. Wij verdiepen ons in uw situatie en zetten de door u aangedragen informatie om in kansrijke argumenten om uw rijbewijs terug te krijgen.

Super snel

Na aanmelding van de zaak via de website hebt u vaak al binnen een uur contact met de advocaat die u verder gaat bijstaan. De zaak zal direct worden opgepakt en waar mogelijk zal dezelfde dag of hooguit de volgende dag al het klaagschrift in concept gereed zijn. Na uw akkoord, wordt het klaagschrift direct verstuurd naar de rechtbank en in kopie naar de officier van justitie. Wij streven ernaar om het klaagschrift binnen 24 – 48 uur na aanmelding van de zaak te hebben ingediend!

Brief aan de officier van justitie

Naast het indienen van het klaagschrift, brengen wij uw zaak en uw belangen ook direct onder de aandacht van de officier van justitie die moet gaan beslissen over het al dan niet terugkrijgen van uw rijbewijs. Wij sturen de officier een kopie van het ingediende klaagschrift om zo nog sneller uw rijbewijs terug te kunnen krijgen. Vaak werkt deze tactiek van de combinatie van het indienen van het klaagschrift en de brief aan de officier van justitie om het rijbewijs al in de eerste week na invordering van het rijbewijs terug te krijgen.

Check alcoholonderzoek

Wij vragen ook altijd een kopie van het proces-verbaal van de politie op zodat wij voor u kunnen nagaan of de politie tijdens het alcoholonderzoek zich heeft gehouden aan de waarborgen waarmee dit alcoholonderzoek is omkleed of dat de snelheidsmeting correct is verlopen. Het komt in 20% van de zaken nog voor dat er fouten worden gemaakt door de politie en daar kunt u van profiteren. Indien er tijdens het alcoholonderzoek of tijdens de snelheidsmeting iets is misgegaan, dient dit in de meeste gevallen te leiden tot een vrijspraak of een sepot. U hebt dan ook nog eens recht op vergoeding op een schadevergoeding, waaronder de kosten van rechtsbijstand. U betaalt dan dus uiteindelijk niets!

Werkwijze

Wilt u ook onze bijstand om snel uw rijbewijs terug te krijgen? Meld dan direct uw zaak via het aanmeldformulier bij ons aan. De advocaat neemt dan vaak binnen een uur nog telefonisch contact met u op om de zaak te bespreken. Aanmelding is altijd geheel gratis en vrijblijvend. U beslist later pas of u door de advocaat bijgestaan wenst te worden.

AANMELDFORMULIER NIEUWE ZAAK

 > Meer informatie terugkrijgen rijbewijs (Rijbewijs-snel-terug.nl)

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden